Sirvoy: Höjdpunkter 2021

17 januari 2022 19:42 CET

Alla håller nog med om att 2021 var ännu ett tumultartat år, omöjligt att förutsäga och med en mix av framgångar och misslyckanden. Det är uppenbart att hotellägare överallt har lärt sig att planera och anpassa sig till de förändrade omständigheterna. En förutsättning för att lyckas driva en hotellverksamhet i dessa svåra tider. Sirvoys ambition är att hjälpa hotellägare att möta dessa utmaningar genom att förmedla erfarenheter, utbilda och utveckla smarta tekniska lösningar.

Med detta i åtanke, låt oss få en bra start på det nya året genom att se tillbaka på de mest lästa bloggarna och de mest uppskattade funktions-releaserna från 2021, utvalda av bloggläsare och Sirvoyare över hela världen. Vi hoppas att du hittar inspiration och en del bra tips för att värma upp inför 2022!

Favoritbloggar

Första plats – Hur förbättrar du ditt rykte på nätet och ökar antalet bokningar. Här diskuterade vi kraften i dåliga recensioner och hur de kan påverka ditt företag negativt. Vi tar även upp hur du med några enkla steg bäst hanterar ditt rykte online. 

Andra plats – ”Förbered dig för turistboomen 2022”. Även om framtiden för branschen är oförutsägbar, tyckte våra läsare uppenbarligen om att lära sig mer om de saker vi trots allt vet, saker som kan vara till hjälp för att anpassa sig till trenderna som har utvecklats under pandemin. 

Sist men inte minst Vår webinar-sammanfattning ”Fem viktiga punkter som hjälper dig att återförenas med dina gäster”. Flera branschexperter, inklusive Sirvoy, bjöds in till en Siteminder-panel för att diskutera innovationer och trender utformade för att hjälpa hotellägare att återknyta kontakten med sina gäster. Kolla in bloggen med en hel del bra insikter och förslag som hjälper dig att ligga steget före! 

Favoritfunktioner 2021

Uppställda utefter popularitet:

1. Webbplatsbyggaren – Det är inte förvånande att vår fantastiska nya webbplatsbyggare blev en stor hit. En funktion som gör det möjligt för hotellägare att bygga en ny snygg webbsida från grunden. Med den här nya funktionen kan du skapa en enkel, attraktiv och lättskött webbsida som automatiskt uppdaterar dina rums tillgänglighet. Och det bästa av allt? Den ingår också som en del av vårt Pro-paket. Det är sant, de bästa sakerna i livet är verkligen gratis! 

2. Bokningsformuläret V3 – Det nya och förbättrade bokningsformuläret släpptes i maj 2021 till högljudda applåder från våra många kunder som hade efterfrågat ytterligare funktioner. Vi lyssnade på dina önskemål och du kan nu anpassa ditt bokningsformulär så att det passar din stil, lägga till det som en widget till en specifik plats, t.ex. i en sidebar, och visa den på dussintals språk. Allt för att locka fler gäster.  

3. Sirvoy Webinars – Det är vårt jobb att hjälpa dig att förenkla och förbättra din verksamhet. Så det är inte konstigt att många var så entusiastiska över vårt senaste erbjudande: pedagogiska webbseminarier utformade för att hjälpa dig att få ut det mesta av Sirvoy. Anmäl dig till våra kostnadsfria, informativa webbseminarier här.