Sirvoy Webbplatsbyggare

Skapa en fantastisk hemsida för ditt boende

Skapa en egen professionell hemsida på bara några minuter och låt oss ta hand om resten. Du behöver inte ens oroa dig för kostnaden eftersom hela paketet ingår i Sirvoy Pro. Låter det för bra för att vara sant? Varför inte prova själv med vår 14-dagars kostnadsfria testperiod? Utan förpliktelser och inga kortuppgifter behövs.

Fantastiska hemsidor, på bara 5 minuter!

Med vår intuitiva, lättanvända webbplatsbyggare kommer du att kunna visa upp ditt boende på en inbjudande och personlig hemsida. Det bästa är att den kan skapas på bara några få minuter.

Enkel och anpassningsbar

Skräddarsy din egen unika och inbjudande hemsida så att den återspeglar din verksamhet med ett urval av färger, texter och bilder.

Direkt förhandsgranskning

Du behöver inte vara ett proffs, vår webbplatsbyggare är så enkel att vem som helst kan använda den. Se det du skapar med en omedelbar förhandsgranskning.

Mobilvänlig

Att den är mobilvänlig och fullt anpassad säkerställer att dina gäster kommer att få en bra upplevelse oavsett hur de surfar.

Njut av din egen domän

Vår webbplatsbyggare inkluderar möjligheten att enkelt skapa ditt eget domännamn. Detta kommer att ge hemsidan din egen personliga touch.

Utveckla din verksamhet och få den att växa online

Öka intäkterna med provisionsfria bokningar

Sluta betala dyr provision till bokningskanalerna och börja ta emot direktbokningar via din egen hemsida.

Flerspråkig

Våra flerspråkiga funktioner är alla professionellt översatta, vilket innebär att du kan rikta dig till gäster globalt på de språk du väljer. Din hemsida, inklusive bokningsformuläret, kan skapas på mer än 25 språk.

Missa inte detta enkla och smarta sätt att se ditt företag växa!