Hotellbokningssystem (PMS) Sirvoy är ett lättanvänt receptionsprogram för hotell och andra sorters boende.

Redan från början utformades Sirvoy för att tillhandahålla en fullständig lösning för bokningssystem och fastighetshanteringssystem till en överkomlig prislapp. Det är fullmatat med värdeskapande funktioner som hjälper dig att driva din verksamhet med lätthet. Anslut till den långa listan med hotell världen över, som använder vårt hotellprogram till låg kostnad och få alla fördelarna idag!

Allt-i-ett-lösning

Vad varje ägare av en boendeanläggning verkligen behöver är en enda programvara som gör allt. Sirvoy tillhandahåller en PMS (hotellbokningssystem), ett bokningsformulär och en inbyggd kanalhanterare (Channel Manager) som tillsammans skapar en komplett lösning för att göra ert liv enklare.

Bokningssystem (PMS) Alla verktyg ni behöver för att hantera er boendeanläggning

Sirvoy är ett hotellbokningssystem som fungerar för alla typer av boende: hotell, motell, vandrarhem, B & B, stugor och pensionat. Era bokningar är lättillgängliga - när som helst, var som helst. Inga installationer eller uppdateringar behövs.

Vi strävar efter att vara det mest kostnadseffektiva och användarvänliga hotellbokningssystemet på marknaden idag, från endast SEK99/månad.

Se alla funktioner

Bokningsformulär Direkta bokningar från er webbplats utan provision

Börja att ta emot bokningar via er webbplats inom några minuter. Sirvoys responsiva hotellbokningsformulär gör det enkelt för era gäster att boka online med vilken typ av enhet som helst. Bokningar är helt fria från provision. Det är ju er egen hemsida, eller hur? Lägg bara till koden på er hemsida och börja ta emot bokningar!

Channel Manager Direktanslutningar till alla större bokningskanaler och resewebbplatser

Idag görs de flesta hotellbokningar via bokningskanaler online (OTA). Med Sirvoy kan ni enkelt nå miljontals potentiella kunder. Sluta göra manuella uppdateringar. Sirvoy sparar er tid genom vår tvåvägsintegration till alla viktiga bokningswebbplatser och håller automatiskt er tillgänglighet och era bokningar uppdaterade.

Lär er mer om kanaler

”När jag bytte till Sirvoy såg jag en ökning på 10-15% direkt och jag är inte rädd för dubbelbokningar längre.”

— Anna Apelqvist – Kivikstrand Hotel, Sverige

Spara tid

Er tid ska spenderas på era gäster, så låt Sirvoy ta hand om de tråkiga sakerna.

Tillgång var som helst - när som helst Arbeta när du vill och hur du vill

Som en molnbaserad programvara kan ni och er personal fortsätta arbeta oavsett var ni är. Ni kan inte bara få åtkomst till all er data från vilket enhet som helst utan ni kan också agera på det genom att svara gästerna, bekräfta bokningar, debitera förskottsbetalningar osv.

Ju snabbare ni börjar, desto mer tid kommer ni att spara! Registrera er för att se själva. Helt utan begränsningar eller bindningstider.

14 dagars fri testversion

Automatisera era bokningar Låt Sirvoy hantera alla era bokningar via kanaler

Använder ni timmar varje vecka för att uppdatera och föra över bokningar mellan kanaler? Sirvoy kan hantera allt detta åt er utan att ni behöver lyfta ett finger. Använd den sparade tiden för att ta hand om era gäster eller njuta av en kopp kaffe!

Sirvoy erbjuder er sin egen inbyggda Channel Manager (kanalhanterare). Den är lätt att installera och lätt att använda. Ni kommer att älska det!

Lär er mer om kanaler

”Det bästa med den här programvaran är flexibiliteten. Där många steg behövs i andra program räcker det med ett enda steg i Sirvoy.”

— Kurmittelhaus Hotel – Tyskland

Full support

Bra mjukvara kommer med full support. Sirvoys supporteam erbjuder sin kunniga support och råd 24/7. Och om det inte är tillräckligt bra så är den också 100% gratis!

Kundsupport Ett bra program förtjänar ett bra supportteam

Sirvoy är så lätt att använda att vi inte är rädda för att erbjuda full support till alla våra kunder gratis. Vi har också försäkrat oss om att de råd och den hjälp du får tillhandahålls av en fullt utbildad och kvalificerad personal.

VI erbjuder support via telefon, e-post, chat i realtid, videoexempel och support artiklar. Ni hittar alltid ett svar hos Sirvoy.

Bläddra i supportartiklarna

Eget utvecklingsteam Sirvoy förbättrar ständigt och lägger till fler funktioner

Vårt utvecklingsteam lägger ständigt till nya funktioner för att se till att Sirvoy erbjuder vad varje ägare av boendeanläggningar hela tiden behöver.

De lägger lika mycket vikt vid att se till att alla befintliga funktioner fungerar perfekt.

14 dagars fri testversion

”Sirvoy är fantastiskt att svara på de frågor du har och deras chatt online är utmärkt och snabb.”

— Casa Sanchez – Dominikanska Republiken

Ni är i gott sällskap

Vi hjälper 2400+ hotell i mer än 115 länder. Vårt bokningsformulär är tillgänglig på 20+ språk.

World map showing amount of hotels using Sirvoy