Hotellbokningssystem (PMS)

Sirvoy är ett lättanvänt receptionsprogram för hotell och andra sorters boende.

Redan från början utformades Sirvoy för att tillhandahålla en fullständig lösning för bokningssystem och fastighetshanteringssystem till en överkomlig prislapp. Det är fullmatat med värdeskapande funktioner som hjälper dig att driva din verksamhet med lätthet. Anslut till den långa listan med hotell världen över, som använder vårt hotellprogram till låg kostnad och få alla fördelarna idag!

14 dagars fri testversion Se förklarande video

Bokningssystem (PMS)

Alla verktyg ni behöver för att hantera er boendeanläggning

Sirvoy är ett hotellbokningssystem som fungerar för alla typer av boende: hotell, motell, vandrarhem, B & B, stugor och pensionat. Era bokningar är lättillgängliga - när som helst, var som helst. Inga installationer eller uppdateringar behövs.

Vi strävar efter att vara det mest kostnadseffektiva och användarvänliga hotellbokningssystemet på marknaden idag, från endast SEK99/månad.

Se alla funktioner

Bokningsformulär

Direkta bokningar från er webbplats utan provision

Börja att ta emot bokningar via er webbplats inom några minuter. Sirvoys responsiva hotellbokningsformulär gör det enkelt för era gäster att boka online med vilken typ av enhet som helst. Bokningar är helt fria från provision. Det är ju er egen hemsida, eller hur? Lägg bara till koden på er hemsida och börja ta emot bokningar!

Channel Manager

Direktanslutningar till alla större bokningskanaler och resewebbplatser

Idag görs de flesta hotellbokningar via bokningskanaler online (OTA). Med Sirvoy kan ni enkelt nå miljontals potentiella kunder. Sluta göra manuella uppdateringar. Sirvoy sparar er tid genom vår tvåvägsintegration till alla viktiga bokningswebbplatser och håller automatiskt er tillgänglighet och era bokningar uppdaterade.

Lär er mer om kanaler

”Sirvoy erbjuder en solid plattform som inte har misslyckats med att hjälpa oss under de 3 år vi har använt det… några av mina anställda har aldrig använt en dator tidigare, och de kunde ändå räkna ut Sirvoy på några minuter”

— Mountain Pine Motel – USA

Tillgång var som helst - när som helst

Arbeta när du vill och hur du vill

Som en molnbaserad programvara kan ni och er personal fortsätta arbeta oavsett var ni är. Ni kan inte bara få åtkomst till all er data från vilket enhet som helst utan ni kan också agera på det genom att svara gästerna, bekräfta bokningar, debitera förskottsbetalningar osv.

Ju snabbare ni börjar, desto mer tid kommer ni att spara! Registrera er för att se själva. Helt utan begränsningar eller bindningstider.

14 dagars fri testversion

Automatisera era bokningar

Låt Sirvoy hantera alla era bokningar via kanaler

Använder ni timmar varje vecka för att uppdatera och föra över bokningar mellan kanaler? Sirvoy kan hantera allt detta åt er utan att ni behöver lyfta ett finger. Använd den sparade tiden för att ta hand om era gäster eller njuta av en kopp kaffe!

Sirvoy erbjuder er sin egen inbyggda Channel Manager (kanalhanterare). Den är lätt att installera och lätt att använda. Ni kommer att älska det!

Lär er mer om kanaler

”Det bästa med den här programvaran är flexibiliteten. Där många steg behövs i andra program räcker det med ett enda steg i Sirvoy.”

— Kurmittelhaus Hotel – Tyskland

Kundsupport

Ett bra program förtjänar ett bra supportteam

Sirvoy är så lätt att använda att vi inte är rädda för att erbjuda full support till alla våra kunder gratis. Vi har också försäkrat oss om att de råd och den hjälp du får tillhandahålls av en fullt utbildad och kvalificerad personal.

VI erbjuder support via telefon, e-post, chat i realtid, videoexempel och support artiklar. Ni hittar alltid ett svar hos Sirvoy.

Bläddra i supportartiklarna

Eget utvecklingsteam

Sirvoy förbättrar ständigt och lägger till fler funktioner

Vårt utvecklingsteam lägger ständigt till nya funktioner för att se till att Sirvoy erbjuder vad varje ägare av boendeanläggningar hela tiden behöver.

De lägger lika mycket vikt vid att se till att alla befintliga funktioner fungerar perfekt.

14 dagars fri testversion

”Sirvoy är fantastiskt att svara på de frågor du har och deras chatt online är utmärkt och snabb.”

— Casa Sanchez – Dominikanska Republiken

Ni är i gott sällskap

Vi hjälper 2400+ hotell i mer än 115 länder. Vårt bokningsformulär är tillgänglig på 20+ språk.