Sirvoy kan ansluta till Citybreak och alla dess arrangörer i Visitgroup (STF, Gotland Promotion, Destination Österlen, etc.) för att hämta bokningar och automatiskt uppdatera tillgänglighet och priser. Denna anslutning kräver att du har ett avtal med Citybreak eller någon av dess arrangörer.

Tips: Vårt supportteam kan hjälpa dig med hur du gör denna anslutning. Du är alltid välkommen att kontakta oss via live-chatt.

Innan du börjar:

 • Kontakta din Citybreak-arrangör och berätta att du vill ansluta till Sirvoy. De kommer att ställa in dina rumstyper och prisavtal på BookVisit-plattformen och aktivera anslutningen.
 • Citybreak-arrangören kommer att ge dig ett BookVisit-ID.
 • Ett pris per enhet måste läggas till i BookVisit för varje nytt prisavtal innan det mappas. De prisavtal som stöds är: 
  • Pris per enhet (BookVisit) – ”Fast pris – oberoende av antalet personer” (Sirvoy)
  • Pris per gäst (BookVisit) – ”Rörligt pris – baserat på antal personer (Sirvoy)
  • Enhetspris + ytterligare pris per gäst (BookVisit) –  ”Fast pris – oberoende av antalet personer” (Sirvoy). Observera att ”ytterligare pris per gäst” endast visas och kontrolleras på BookVisit.

Viktigt: Eventuella bokningar som mottagits via en Citybreak-arrangör innan anslutningsprocessen påbörjats kommer inte att hämtas automatiskt till Sirvoy. De måste importeras manuellt till Sirvoy, helst innan anslutningen görs. Vi hjälper dig gärna med importen om du har många sådana bokningar. Se den här artikeln för instruktioner. Automatisk import av bokningar som gjorts under anslutningsprocessen kommer att vara möjlig efter att mappningen av rumstypen har slutförts.

Viktigt: Om du gör en överflyttning från Citybreak Easy Access till BookVisit måste alla bokningar i Sirvoy som gjordes via Easy Access före övergången hanteras manuellt om gästen gör ändringar.

Koppla ihop ditt Sirvoykonto och Citybreak-arrangörkonto:

 1. Gå till Inställningar -> Säljkanaler -> BookVisit och klicka på ”Anslut”. 
 2. Ange ditt BookVisit ID, och klicka ”Spara”. Din anslutning kommer nu att granskas och vi kommer att kontakta dig när det är dags att mappa dina rumstyper.
 3. I Sirvoy, mappa dina Sirvoy-rumstyper till de matchande BookVisit-rumstyperna/prisavtalen för att slutföra anslutningen.
  OBS! 
  • Om du har flera prisavtal för samma rumstyp på BookVisit (t.ex. inklusive frukost, ej återbetalningsbar, helgpris) måste du skapa rumstypskopior i Sirvoy för att representera de olika priserna.
  • Om du använder ett prisavtal som utgår från ett annat prisavtal (derived rate) kan den inte mappas i Sirvoy, utan måste hanteras i BookVisit.
 4. Om du har fått in några bokningar från BookVisit under anslutningsprocessen har du nu möjlighet att importera dessa till Sirvoy eller välja att ignorera importen.

Dina Sirvoy- och Citybreak-arrangörkonton är nu kopplade!

Från och med nu kommer Sirvoy att kontrollera priser, tillgänglighet och restriktioner för ditt BookVisit-konto. Gör därför alla framtida uppdateringar av dessa uppgifter i Sirvoy eftersom de kommer att styra över motsvarande inställningar i BookVisit. 

Ändringar gjorda i Sirvoy kommer att gälla på BookVisit inom några minuter. 

Innan du går:

 • Kontrollera att du har angett samma skatter och procentuella tilläggsavgifter i både BookVisit och Sirvoy.
 • Kontrollera att det maximala ”antal ordinariesängplatser” för varje rumstyp i BookVisit är lika med “Max. antal gäster (inkl. extrabäddar)” i Sirvoy.

OBS! 

 • Tillval läggs automatiskt till i Sirvoy vid nya bokningar, men om en gäst senare ändrar tillvalen måste de uppdateras manuellt i Sirvoy.
 • Även om dubbelbokningar är sällsynta måste hotellägare vara uppmärksamma för att lösa dem snabbt.
 • I sällsynta fall kan bokningar som tas emot från kanaler bli uppdelade i olika rum.