Ni kan begära att gästerna betalar antingen det återstående beloppet, hela beloppet, eller lägger till sina kreditkortsuppgifter via funktionen Visa/ändra bokning (granskningsformuläret).  Den här funktionen kan vara till hjälp om ni inte vill debitera gästerna vid bokningstillfället, eller inte vill be om kreditkortsuppgifter vid tidpunkten för onlinebokningen.

Gästerna kan göra betalningen via en URL-länk till formuläret. Länken direkt till deras bokning i granskningsformuläret kan skickas automatiskt i en e-postmall till gästen X antal dagar efter bokning eller innan incheckning. ”Platshållarkoden” %review-url%, som finns i avsnittet ”Mallar för e-post”, kan användas för detta ändamål.

Det resterande beloppet av betalningen kan läggas till i det automatiska e-postmeddelandet med hjälp av ”platshållarkoderna” %paidamount% och %balancedue%.De betalningsmetoder som för närvarande stöds i funktionen ”Visa/ändra bokning” är följande online-betalningslösningar: Stripe, Payer, Paypal och Payson.