Sirvoy finns tillgängligt i två versioner: Starter och Pro.

Starter

Den här versionen täcker alla grundläggande funktioner så länge ni inte behöver ansluta till några bokningskanaler. Starter är ett kraftfullt PMS och bokningsformulär som håller reda på och hanterar bokningar, gäster, städning, administration, betalningar online, automatiserade textmeddelanden och e-postmeddelanden osv.

Pro

Om ni vill ansluta er till bokningskanaler så detta är det rätta valet. Sirvoy har direktanslutning med de flesta större bokningskanalerna. Pro-versionen stöder också iCal-formatet, vilket innebär att ni kan ansluta till Vrbo, FlipKey osv. Om ni fortfarande vill ha fler kanaler kan ni ansluta till Channel managers från tredje part (SiteMinder).

Dessutom kan Sirvoy Pro kategorisera era rumstyper och skapa flera användarkonton samt använda flera bokningsformulär.

I Pro-versionen ingår också funktionen Sirvoy-valvet, ett säkert sätt att lagra dina gästers kortuppgifter i bokningen för senare debitering. Det är särskilt praktiskt om du använder Stripe som din valda betalningsmetod.

Unikt för Pro-versionen är Sirvoy Webbplatsbyggare. Med den här funktionen kan du skapa en egen professionell hemsida på bara några minuter. Hemsidan visar ditt boende, har en snygg design, är mobilvänlig och gör det möjligt för gäster att göra direktbokningar.