OBS! Informationen i den här artikeln innehåller systembeskrivningar från tredje part som kan komma att ändras. Vissa detaljer kan alltså vara föråldrade på grund av nyligen gjorda ändringar från tredje part.

Du kan enkelt lägga till bokningsformuläret på din WIX-webbsida Tänk på att det finns två olika versioner av WIX webbplatsbyggare. WIX Redigeraren och WIX ADI

Följ dessa steg när du är inloggad på WIX Redigeraren

 1. Klicka Lägg till (+) i det vänstra verktygsfältet
 2. Klicka Inbäddning
 3. Klicka Bädda in en widget
 4. Klicka Skriv in kod
 5. Ange HTTPS-koden (Du hittar bokningsformulärskoden i Sirvoy här under Inställningar -> Bokningsformulär -> Hur man installerar.)
  OBS! Om bokningsformuläret inte visas klistrar du in JavaScript-koden mellan <body>DIN KOD</body> t.ex. <body><script async data-form-id="DITT FORMULÄR ID" src="https://secured.sirvoy.com/widget/sirvoy.js"></script></body> och stäng rutan för att sidan ska uppdateras.
 6. Klicka Använd och stäng inställningsfönstret för att se resultatet. Justera storleken och höjden på HTML-fönstret om det behövs med hjälp av redigeringsverktyget.

Följ dessa steg när du är inloggad på WIX ADI

 1. Klicka Lägg till
 2. Klicka Appar
 3. Välj HTML Embed och klicka Lägg till
 4. Välj sida och klicka Lägg till på sida
 5. Klicka på HTML Inställningar
 6. Klistra in din HTTPS-kod. (Du hittar bokningsformulärskoden i Sirvoy här under Inställningar -> Bokningsformulär -> Hur man installerar.)
 7. Justera bredden och höjden på HTML-fönstret vid behov med hjälp av redigeringsverktyget och klicka på Förhandsgranska
 8. Du bör nu se bokningsformuläret på sidan.

Om HTML-widgeten inte fungerar kan det finnas ett problem med koden. Du kan kontrollera om koden är korrekt genom att använda den här webbplatsen.

OBS! På grund av oförenligheter och begränsningar i integrationen till WIX är Sirvoy-valvet den enda understödda lösningen för att spara kortuppgifter. Bokningsbekräftelsessidan kommer också att placeras utanför sidan där du har installerat bokningsformuläret. Dessutom är funktionen för att omdirigera gästen till en anpassad landningssida efter bokningsprocessen (data-target-confirmation-url) inte kompatibel med WIX. Vi rekommenderar att du använder Sirvoy Webbplatsbyggare, som ingår i Sirvoy Pro och som stöder alla tillgängliga betalningslösningar i Sirvoy.