Nytt i augusti 2022

06 september 2022 00:24 CEST

Augusti har varit en månad full av aktivitet, både för oss på Sirvoy och för många av er i hotellbranschen. Vi är ivriga att berätta mer om vad vi har gjort – särskilt om nya funktioner som är värdefulla för din verksamhet.

Ny Airbnb-koppling

En förbättrad anslutning till Airbnb har varit ett återkommande önskemål till vår support. Vi var därför väldigt glada när vi under månaden lanserade en ny och bättre Airbnb-koppling. 

Från och med nu är Airbnb och Sirvoy sammankopplade via en anslutningstyp som kallas REST API. En pålitlig koppling som till varje bokning erbjuder omedelbar synkronisering av  tillgänglighet, fullständig gästinformation med mera. 

Mottagandet har varit överväldigande och Airbnb har snabbt blivit en av våra mest populära kanalanslutningar.

Med tiden kommer vi att fasa ut den gamla anslutningstypen för Airbnb, så om du ännu inte har växlat över din Airbnb-anslutning till REST API– så är det ett bra tillfälle att göra det nu! Kontakta oss gärna för hjälp.Vårt supportteam ser fram emot att hjälpa dig. 

Koppling till Campcation

Campcation – Nordens största bokningssida för camping- och ställplatser är den senaste i raden av kopplingar till Sirvoy! 

Campcation grundades 2020 och har formligen exploderat i popularitet. De hanterar redan tusentals bokningar till mer än 500 anslutna verksamheter. Med tanke på att de har lyckats med allt detta på bara två år, föreställ dig hur många gäster de kan leda till dig nu och i framtiden.

Ta del av deras stora användarbas av nordiska naturälskare genom att koppla samman dina Sirvoy- och Campcation-konton.

Nya språk och funktioner

Här är några fler nya funktioner och förbättringar som vi på Sirvoy är stolta över att dela med oss av:

  • Stöd för Kroatiska i bokningsformulär, fakturor och webbplatsbyggare. Med detta senaste tillägg finns nu språkstöd för dessa funktioner på otroliga 29 språk!
  • Små men smarta förbättringar för fakturering. Nu kan du skicka en faktura via e-post och lägga till rader direkt vid skapandet. Dessutom kommer systemet nu att meddela dig ifall det saknas bokföringskonton i inställningen ”Kontoplan”, när du hanterar bokföringsrapporter.

Som alltid, tack för att du hjälper oss att fortsätta förbättra Sirvoy. Din feedback är ovärderlig för oss!