Sirvoys utmärkelser kommer från dig – Tack

17 maj 2022 22:24 CEST

Gartner Digital Markets har rankat Sirvoy som kategoriledare för fjärde året i rad! 

Men vet du vad – detta är inte hela sanningen. Gartner samlade allt (tack killar), men erkännandet kommer faktiskt från någon annan. 

Vår VD sätter ord på det.

”Vi är överväldigade över att ses som en av världens främsta leverantörer av bokningssystem, men vad som gör det verkligt speciellt är att det är du, vår kund, som utser oss till det. 
Du ger oss förtroendet att hjälpa ditt företag, dina passion, att lyckas. Tack för att du tror på oss och stöttar oss lika mycket som vi ger av vårt bästa för att stödja dig.”

-Mats Persson, VD Sirvoy 

Dessa utmärkelser kommer från er, våra kunder, inklusive Sirvoys 4,7 av 5-stjärniga ranking på alla tre av Gartners digitala marknader (Capterra, GetApp och Software Advice).

Här är några av alla recensionerna ni lämnade om oss:

”Sirvoy är en integrerad del av min verksamhet. Jag skulle inte kunna driva mitt vandrarhem utan dem. Och, som jag nämnde ovan, är deras kundsupport oöverträffad. De har snabbt löst alla problem jag har haft, alltid med vänlighet och väldigt professionellt.”

– Roy N.

”Sirvoys bokningsplattform integrerad i vår webbplats är fantastisk och ger kunderna en fullständig överblick. Ingen annan verkar kunna erbjuda detta. 

Och Sirvoys kundtjänst är lyhörd och ger tydliga svar på frågor. 

Sirvoy är enkel och lätt att arbeta med. Och till sist – väldigt prisvärd.”

– Mitch

”Redan några dagar in i den två veckor långa provperioden var jag fast. Installationen är smidig, enkel att följa och länkas lätt till vår webbplats, kanaler och en säker online-betalningstjänst. 

Supporten är vaksam i bakgrunden, och ibland har jag fått proaktiv hjälp innan jag ens insåg att jag behövde det. Denna nivå av omsorg inom kundservice är väldigt sällsynt.”

– Miriam

Till Roy, Mitch, Miriam och våra tusentals andra Sirvoyers, tack för era positiva ord och för att ni hjälper oss att förbättra och utveckla Sirvoy. 

Om Gartner Digital Markets:

Gartner Digital Markets är en affärsenhet inom Gartners som består av Capterra, GetApp, and Software Advice. Det är världens främsta källa för programvaruleverantörer att få kontakt med köpare på marknaden genom forskning, recensioner och generering av potentiella kunder.

För mer information, besök https://www.gartner.com/en/digital-markets