Nytt i mars 2020

13 mars 2020 14:19 CET

Hotellbranschen är i ständig utveckling. Det är därför avgörande att hotellbokningsprogram som Sirvoy utvecklas med den, allt för att möta sina kunders behov. Möjligheterna ökar, nya funktioner utvecklas och befintliga tjänster förbättras. Sirvoys mål är att alltid ge sina partners möjlighet att dra full nytta av denna utveckling.

Här är några av våra senaste uppdateringar:

  • För dig som erbjuder Stripe som betalningslösning har processen att göra betalningar och lägga till kort genom bokningsformuläret anpassats för att dina gäster ska känna sig ännu säkrare.  Istället för att kortuppgifter fylls i tillsammans med gästens övriga uppgifter, kommer gästen att omdirigeras till Stripe Checkout för att fylla i kortuppgifter och/eller göra en betalning (beroende på vad som krävs enligt era inställningar i Sirvoy).
  • När en bokning görs vid receptionen är det inte längre möjligt att lägga till kortuppgifterna  direkt i bokningsformuläret. Men när väl bokningen har skapats kan du fortfarande lägga till nya kort i bokningen precis som tidigare.
  • Omvandlingsspårning (conversion tracking) har uppdaterats och kommer nu att ge dig en bättre bild av ditt resultat på TripAdvisor.
  • Det är nu möjligt att boka en specifik säng, när rumstypen är en sovsal.
  • Vi har gjort en noggrann genomgång av våra hjälptexter för att ge ännu bättre vägledning när man gör inställningar i Sirvoy och använder dess olika funktioner.
  • Vi strävar efter att göra Sirvoy till den perfekta lösningen för hotell över hela världen och på vår väg dit har vi förbättrat översättningen av programvaran på flera språk. Hela Sirvoy-paketet är nu tillgängligt på tio språk, inklusive finska, som släpptes denna månad. Bokningsformuläret är tillgängligt på 27 språk, nu också på bulgariska. Använder du det språket som du föredrar? Gå till din användarprofil och klicka ”språk” för att se hela listan av språk.

Vårt arbete fortsätter. Flera spännande funktioner planeras för de kommande månaderna. Snart släpper vi en nyhet som vi tror kommer att göra det lättare för hotellägare att nå ut till ännu fler gäster och hjälpa dig att bygga upp och lyckas med din verksamhet. Snart får du veta mer.