Det är möjligt att lägga till bokningsformuläret som en liten widget på din hemsida, till exempel inkluderad i ett sidofält. Bokningsformuläret anpassar sig automatiskt till det tillgängliga utrymmet på sidan och ser bra ut även med en bredd på endast 200 pixlar. Om widgeten är väldigt liten vill du kanske att sökresultatet ska visas på en annan sida för att dina gäster ska få en bättre överblick över tillgängliga rum och tillval.

Den här artikeln kommer att förklara hur du omdirigerar dina gäster till en annan sida efter den första sökningen.

För att hitta koden till attbädda in bokningsformuläret på din hemsida:

 1. Gå till Inställningar -> Bokningsformulär.
 2. Klicka de tre prickarna intill önskat bokningsformulär.
 3. Klicka ”Hur man installerar” i rullgardinsmenyn.
 4. Välj “Bädda in formuläret på er egen hemsida (JavaScript)”.

Om du vill placera formuläret i t.ex. ett sidofält och du vill omdirigera dina gäster till en annan sida när de klickar på ”Sök”, gör så här:

 1. Välj “Bädda in formuläret på er egen hemsida (JavaScript)”.
 2. Klicka på ”Avancerat”.
 3. I fältet ”Anpassad sökresultatsida-URL” lägger du till landningssidan som du vill att dina gäster ska komma till efter den första sökningen. Observera att bokningsformuläret måste installeras på den här sidan.
 4. Koden i ”Kopiera följande kod”-fältet ändras då automatiskt och inkluderar nu din valda mål-URL.

Den här koden kan nu placeras där du vill att bokningsformuläret ska visas. På det här sättet kommer gästen, varje gång han klickar “Sök” i bokningsformuläret, att omdirigeras automatiskt 

OBS!

 • Dessa instruktioner fungerar också om du installerar bokningsformuläret med WordPress-plugin.
 • Det här alternativet är också tillgängligt för “Visa/ändra bokning”-formuläret.
 • Om du inte vill omdirigera till en egen landningssida så kan du använda ”Fristående sida med bokningsformulär och kontaktuppgifter (URL)” (eller”Sirvoy Webbplatsbyggare – Hemsida med ditt bokningsformulär (URL)” om du har aktiverat Sirvoy Webbplatsbyggare ). Denna URL finns på den ovan nämnda ”Hur man installerar”-sidan.