Viktigt! Payer och Payson är äldre betalningslösningar och är inte längre tillgängliga för nya användare. Stripe, vår rekommenderade betalningslösning, är tillgänglig för alla användare.

Vill ni att era gäster ska kunna betala det återstående beloppet eller att kunna avboka sin bokning direkt via er hemsida? Eller helt enkelt låta dem granska sina bokningsuppgifter? Då kanske ni vill använda funktionen ”Visa/ändra bokning”.

  1. Aktivera den här funktionen genom att gå till Inställningar -> Gästportal -> Installation och klicka på ”Installera”. 
  2. Använd koden som visas där till att installera formuläret Visa/ändra bokning på din hemsida.
  3. Om du föredrar att länka till en fristående sida med formuläret Visa/ändra bokning, kopiera webbadressen (URL) och klistra in den där du vill länka ifrån. (Om du har aktiverat Sirvoy Webbplatsbyggare, tillgänglig i Pro, är det istället URL:en för den webbsidan som kommer att vara tillgänglig för detta ändamål.)

Ni kan begära att gästerna betalar resterande saldo genom att skicka ett automatiskt e-postmeddelande med återstående saldo och en länk till formuläret ”Visa/ändra bokning”. Observera att beloppet för delbetalningen vid bokningstillfallet kan komma att visas i stället för det återstående saldot, beroende på vilka val du har gjort i dina betalningsinställningar . Alla våra online-betalningsmetoder (Stripe, Payer, Paypal och Payson) stöds i funktionen “Visa/ändra bokning”.