Formuläret “Visa/ändra bokning” kan användas för att låta dina gäster göra flera olika saker, till exempel att betala återstående belopp eller lägga till ett nytt kreditkort för sin bokning. (Se den här artikeln för mer information om vad som kan göras med Visa/ändra bokning-formuläret.) Efter att någon av dessa saker gjorts så dirigeras gästen tillbaka till Visa/ändra bokning-formuläret, som nu har uppdaterats i enlighet med detta.

Om du istället vill att gästen ska omdirigeras till en anpassad landningssida, måste installationskoden ändras för att inkludera mål-URL:en (din anpassade landningssida). Detta kan enkelt åstadkommas genom att följa dessa steg:

  1. Gå till Inställningar -> Gästportal -> Låt gästerna granska sina bokningar och klicka på ”Hur man installerar”.
  2. Klicka på ”Bädda in formuläret på er egen hemsida (JavaScript)”.
  3. Klicka på ”Avancerat”.
  4. I fältet ”Webbadress (url) för anpassad landningssida” lägger du till den landningssida du vill att dina gäster ska komma fram till efter det de gjort i Visa/ändra bokning-formuläret.
  5. Koden i ”Kopiera följande kod” ändras då automatiskt och inkluderar nu din valda mål-URL.

Den här koden kan nu placeras där du vill att formuläret Visa/ändra bokning ska visas. På detta sätt omdirigeras din gäst automatiskt varje gång en bokning granskas och någon av de ovanstående nämnda sakerna görs.

OBS! Vi rekommenderar att Sirvoys bokningsformulär är inkluderat i den anpassade landningssidan, så att gästen kommer till en bokningsbekräftelsesida (inklusive information som tillagt kreditkort, betalt belopp osv.).