Om Sirvoy Hur vi arbetar

Om Sirvoy Hur vi arbetar

Sirvoy startade sin verksamhet 2008 och hade en vision. Att skapa det mest kraftfulla, användarvänliga hotellbokningssystemet på marknaden samtidigt som det skulle erbjudas till ett överkomligt pris. Tio år senare har Sirvoy uppnått dessa mål och så mycket mer. Det är laddat med funktionella verktyg som tillhandahåller boendeanläggningar med allt de behöver för att driva sin verksamhet effektivt. Det måste också sägas att framgången för Sirvoy beror till stor del på det fortsatta samarbetet med sina kunder som hela tiden bidrar med sina tankar och idéer och har gjort det möjligt för Sirvoy att bli en programvara som inte bara skapades för hotellägare utan av hotellägare.

Vi är fast övertygade om att det är människorna bakom programvaran som gör det till en så bra produkt och förutom våra hotellägare har vi ett fantastiskt team av utvecklare som arbetar outtröttligt för att fortsätta systemutvecklingen, för att öka funktionaliteten och för att säkerställa att mjukvaran förblir i framkant av teknisk innovation. Vi inser att våra kunder ibland behöver hjälp i sitt arbete och det är därför vi har dussintals supportanställda som bokstavligen är tillgängliga dygnet runt för att ge utmärkt stöd och hjälp utan extra kostnad för våra kunder och detta på alla språk som vi stöder.

Sirvoy har nu tusentals användare i över 100 länder som litar på oss för att hjälpa dem att få sin verksamhet att växa och ta hand om den dagliga driften av sitt hotell. Att komma igång är enkelt. Registrera er idag för er 14 dagars kostnadsfria provperiod och se hur vi kan hjälpa er att ta hand om er boendeanläggning!