Det lättanvända programmet för ert husbil

Ett system för ert husbil 

Hundratals framgångsrika företag inom turistnäringen älskar att använda vårt onlinebaserade program. Under åren har vi samarbetat med ägare av husbil för att bygga den mest användarvänliga, praktiska och moderna mjukvaran som ni hittar på marknaden idag. Gästerna kan boka via vårt bokningsformulär på er hemsida eller på er sida på Facebook. Därefter hanterar Sirvoy inkommande bokningar och förfrågningar, skickar ut bekräftelser och påminnelser, uppdaterar tillgängliga bokningskanaler och automatiserar betalningsprocessen.

Sirvoys programvara för husbilar kombinerar den senaste tekniken med ett enkelt och lättanvänt gränssnitt. Anslut till hemsidor som Airbnb, VRBO, HomeAway, Hostelworld och hantera alla era bokningar från ett ställe. Eftersom vårt system är molnbaserat kan ni hantera ert företag från alla enheter som har internet, till och med er telefon eller surfplatta.

Oavsett om ni hyr ut rum, sängar, villor, strandhus, andelslägenheter, stugor, bungalow, lägenheter eller ert eget hem, så kommer vår programvara att göra livet mycket enklare för er och er gäst. Börja njuta av fördelarna direkt genom att skapa ett gratis testkonto. Det är en fullversion utan några begränsningar. Dessutom är vårt engagerade supportteam tillgänglighet för att kostnadsfritt hjälpa er med eventuella frågor som ni har. Varför inte prova oss idag?!

  • Bokningsmotor utan avgift
  • Molnbaserad: åtkomst från valfri dator
  • Fri support