OBS! Informationen i den här artikeln innehåller systembeskrivningar från tredje part som kan komma att ändras. Vissa detaljer kan alltså vara föråldrade på grund av nyligen gjorda ändringar från tredje part.

Följ dessa steg för att aktivera denna betalningslösning:

 1. Gå till Inställningar -> Ekonomi -> Kortbetalningar och klicka på ”Redigera”.
 2. Välj ”PayPal” i rullgardinsmenyn.
 3. Ange den e-postadress som ni använder för PayPal.
 4. Ange den typ av förskottsbetalning som ska begäras.
 5. Logga in på PayPal och gå till ”Settings” (kugghjulssymbolen längst upp till höger). Klicka på ”Seller Tools” och du kommer att se sektionen ”Selling online”.
  Om du har ett PayPal Business account, gå först till ”Account Settings” (kugghjulssymbolen längst upp till höger). Välj ”Website Payments” i den vänstra kolumnen (under rubriken Product and Services).
 6. Under det andra alternativet ”Webbsite preferences” klickar du på ”Update” och aktiverar ”Auto Return for Website Payments”.
  Om du använder ett PayPal Business account så hittar du ”Webbsite preferences” som det fjärde alternativet. Klicka på ”Update” och aktivera ”Auto Return for Website Payments”.
 7. Ange er hemsida som ”Return URL”. Detta gör det möjligt för Sirvoy att omdirigera gästen tillbaka till bokningsformuläret efter att betalningen är avslutad.
 8. Gör en testbokning från din hemsida för att ta reda på hur det kommer att se ut för dina gäster.

OBS! Om du ställer in PayPal-anslutningen i ”test mode”-miljö så kan du göra en testbokning och se så att du omdirigeras till “PayPal checkout page”. Inga betalningar kan göras i testläge.