Ni kan stänga ett rum genom att klicka på rumsnumret i Kalender, på Rumslista eller på Inställningar->Rumstyper. Klicka på ”Spärra tidsperiod” i rutan som dyker upp. Rummet kommer att vara stängt för bokningar, precis som när det är bokat av någon.