Ni kan stänga en viss rumstyp eller hela anläggningen under en viss tid. Det är också möjligt att stänga för incheckning och/eller utcheckning och fortfarande tillåta vistelse under den stängda perioden. Gå till Inställningar -> Restriktioner -> Spärra incheckning, utcheckning och/eller vistelse.

Ovanstående förklaras också i den här videon (på engelska):