2018-05-03 UPPDATERING: Observera att anslutning till Facebook endast är möjlig för Facebook-användare som har mer än 2000 gilla-markeringar eller har sidor som hanteras av vitlistade appar. Om du redan har en anslutning kommer den fortsätta att fungera. Detta beror på en ändring av Facebook som du kan läsa om i deras utvecklingsanteckningar här:
https://developers.facebook.com/docs/pages/tabs

Det finns inga andra uppgifter som förklarar mer detaljerat varför detta har inträffat eller vilka planer de har för framtiden. Det verkar som detta drag är kopplat till den senaste överträdelsen i Facebooks säkerhet och deras försök att göra plattformen tryggare och säkrare för sina användare. Vi ber om ursäkt att detta under tiden skapar problem för er som använder Sirvoy och vi kommer att uppdatera den här artikeln så fort mer information blir tillgänglig från Facebook. Gå till Facebooks nyhetssidor för mer information om detta missbruk av deras plattform:
https://newsroom.fb.com/news/2018/03/cracking-down-on-platform-abuse/

Under tiden kan ni fortfarande installera knappen ”Boka nu” och få gäster kopplade till er webbsida. Vänligen följ dessa steg:

  1. Klicka på ”Lägg till en knapp” på er Facebook-sida.
  2. Välj ”Boka en tjänst” > ”Boka nu” > ”Nästa” i rullgardinsmenyn
  3. Välj ”Länka till webbsida” och klicka på ”Spara” efter ni angett adressen till er hemsida.

Om ni redan har Facebook appen installerad så ska den fungera korrekt. Men om ni håller på att installera den, vänligen se instruktionerna längre ner.

Med vår Facebook-app kan ni ta emot hotellbokningar via er sida på Facebook. Bokningarna kommer att hamna i Sirvoy precis som när gästerna bokar via er hemsida.

  1. Medan ni är inloggade på Facebook klickar ni på den här länken och väljer var ni vill lägga till fliken ”Boka nu”.
  2. Nu kan ni se en ny flik på er sida på Facebook med namnet ”Boka nu”. Klicka på fliken och notera det ID (page ID) som visas.
  3. Gå till Inställningar -> Kanaler -> Facebook i Sirvoy och klicka på ”Redigera”.
  4. Ange ID (page ID) från föregående steg.

Tyvärr stöder inte Facebook visning av appar på mobila enheter. Ni kan läsa mer om det här.

Eftersom Facebook-widgeten länkar till samma standardbokningsformulär som på er hemsida kan ni justera fälten för bokningsformuläret för Facebook i Sirvoy under Inställningar -> Bokningsformulär -> Justera standardfält.

OBS! Era rumstyper och alias av rumstyper kan säljas på den här plattformen. De rumstyper som ställts in som ”intern rumstyp” i inställningarna kommer inte att visas.