Det är för närvarande inte möjlighet att specificera barnpriser och antal barn i inställningarna för rumstyper i Sirvoy Detta innebär att en eventuell bokning med antal barn och barnpris måste ställas in på ditt Booking.com-konto. Däremot kommer information om detta nu att synas i Sirvoy-bokningen. Här följer en mer detaljerad förklaring:

Antal barn

Som en del av dina inställningar på Booking.com kan du tillåta barn att bo på ditt boende. Antalet barn som du vill ta emot i varje rumstyp bör därför inte inkluderas i inställningen ”Max. antal gäster” som du hittar när du redigerar en rumstyp i Sirvoy, utan väljas på Booking.com. Från och med september 2020 kommer information om antalet barn och deras ålder i bokningar från Booking.com, också att visas i Sirvoy. Denna information kommer att visas som en kommentar i fältet ”Intern kommentar” på sidan med bokningsinformation.

OBS! Notera att antalet barn inte påverkar värdet för totala antalet gäster i bokningen. Det är därför möjligt att det faktiska antalet gäster i en bokning (inklusive barn) överstiger det värde som visas i bokningslistan eller på fliken “Rumslista”.

Barnpriser

Om du vill ha specifika priser för barn, kan prisregler för detta ställas in på Booking.com. Totalsumman från sådana bokningar som inkluderar barnpriser kommer att visas korrekt i Sirvoy.