Viktigt: Den här artikeln ger förslag på hur man kan anpassa och utveckla koden för Sirvoys bokningsformulär. Dessa metoder är avancerade och kräver kunskap om webbutveckling.

Utöver möjligheten att ha bokningsformulär med förvalda värden så kan webbutvecklare även använda mer avancerade sätt för att anpassa bokningsformuläret för sina gäster.

Alternativ syntax

Vi erbjuder en alternativ syntax som kan vara användbar om en webbplatsleverantör har problem med standardkoden. Den stöder samma funktioner som standardkoden men i JavaScript för att enkelt integrera med annan kod.

Denna alternativa syntax är ett värdefullt verktyg för webbutvecklare som vill bygga sin egen kod kring Sirvoys bokningsformulär.

För att komma åt den alternativa syntaxen:

  1. Gå till Inställningar -> Bokningsformulär
  2. Klicka de tre prickarna intill önskat bokningsformulär.
  3. Klicka ”Hur man installerar” i rullgardinsmenyn.
  4. Kopiera den alternativa syntaxen i ”Kopiera den här koden.”

Exempel på avancerad användning

Möjligheterna är oändliga, men här är två verkliga exempel från hotellägare:

  • Anpassade sökfält som länkar till ett eller flera olika bokningsformulär från Sirvoy.
  • Anpassade gränssnitt för att hantera flera olika objekt från en och samma webbplats, där gästerna först väljer objekt och andra detaljer. Först därefter hämtas sökresultatet från Sirvoys bokningsformulär. En sådan här lösning kan länka till flera olika bokningsformulär från samma konto eller formulär från olika konton.

OBS! Om du har exempel som andra skulle ha nytta av, vänligen kontakta oss, så kan vi inkludera dem här!