Denna artikel förklarar hur du kan gå till väga om du vill omdirigera dina gäster till en annan anpassad landningssida när bokningsprocessen är klar och, beroende på dina inställningar, när betalning har gjorts.

Vanligtvis genererar du ett inbäddat bokningsformulär (HTML) som kan integreras på din webbsida. För att göra det, gå till Inställningar -> Bokningsformulär -> Hantera bokningsformulär -> Hur man installerar. Klicka “Hur man installerar” och välj sedan “Bädda in formuläret på er egen hemsida (JavaScript) ”. Koden kommer att se ut ungefär så här:

Ovanstående kod kan du sedan placera på en sida på din webbplats för att ta emot bokningar (t ex: https://example.com/boka-nu.)

Men kanske önskar du, när bokningen eller betalningen har behandlats, att dina gäster kommer till en anpassad sida såsom https://example.com/tack-för-din-bokning. I så fall kan du modifiera ovanstående kod så att den innehåller denna mål-URL (din anpassade landningssida), som visas i följande exempel:

På det här sätter kommer gästen automatiskt att omdirigeras varje gång en bokning slutförs genom det inbäddade bokningsformuläret.

OBS! Den anpassade landningssidan måste innehålla Sirvoys bokningsformulär. Om inte, kommer gäster som gör en bokning inte att få någon bekräftelse på att bokningen har genomförts och under vissa omständigheter kanske bokningen inte ens skapas.