Nytt i mars 2022

31 mars 2022 10:56 CEST

Vi sätter ett stort värde på dina synpunkter. Din input hjälper oss att forma vår produkt utefter dina behov och ge dig mer. Den här månaden vill vi lyfta fram en förbättring i Sirvoy  som skapats med hjälp av din feedback.

Förvalda rumstyper och enheter

Du kan nu förvälja en rumstyp eller enhet för dina gäster. Det här alternativet är tillgängligt i bokningsformuläret under avancerade inställningar.

Den här funktionen kan:

  • Skapa länkar till bokningsformuläret med redan förvalda rumstyper.
  • Begränsa urvalet ytterligare med ett förvalt individuellt rum (enhet).
  • Inkludera förifyllda datum och antal vuxna eller låt gästen mata in detta själv.

Låt oss se hur detta är användbart för dina gäster.

Skapa länkar med förvalda objekt

På din hemsida kanske du har beskrivningar av olika rumstyper och kanske leder tillhörande knappar din gäst till bokningsformuläret.

Vår nya funktion gör det möjligt för dessa knappar att visa en förvald rumstyp. På så sätt är den matchande rumstypen redan vald när din gäst öppnar bokningsformuläret. Denna funktion sparar tid och ökar chanser att gästen slutför bokningsprocessen.

Förval av individuella enheter

Föreställ dig att du har en specifik enhet av en objekttyp. Kanske den där charmiga stugan som du hyr ut säsongsvis eller den unika lyxsviten i ditt B&B.

Vår nya funktion kan begränsa ett förval till att bara inkludera just den enheten.

Tips: För att förvälja individuella enheter måste först ”Tillåt att gäster väljer rum (enhet)” aktiveras. Gå till Bokningsformulär -> Redigera -> Tillåt att gäster väljer rum (enhet).

Och mycket mer

Vi är övertygade om att denna förbättring kommer att bidra till en ännu smidigare bokningsupplevelse för dina gäster. Och kanske ännu viktigare, det hjälper dig att rikta din försäljning mer effektivt.Den här nya funktionen läggs till som ännu ett alternativ för att, med förifyllda värden i ditt bokningsformulär, optimera inställningarna efter dina behov.