Nytt i oktober 2020

15 oktober 2020 23:35 CEST

Det första intrycket består! Ett av Sirvoys främsta mål är att se till att dina gäster får ett bra första intryck av din verksamhet genom en smidig bokningsprocess där all nödvändig information är lättillgänglig. Vi är glada att kunna informera er om de senaste förbättringarna helt i linje med detta.

  • Anpassad landningssida efter genomförd bokning

Önskar du omdirigera dina gäster till en anpassad landningssida när bokningsprocessen är klar? Detta är nu möjligt, oavsett om en betalning har gjorts eller inte. Mer information finns i den här artikeln.

  • Förbättrad funktion för bokningskoder

Det har kommit in önskemål om vissa förändringar när det gäller denna funktionen. Från och med den 1 oktober har vi därför lanserat förbättringar. Tidigare var det ibland svårt att förstå över vilken tidsperiod en rabattkod kommer att gälla. Det var inte heller helt lätt att förstå på vilka olika sätt bokningskoder kan användas i Sirvoy. Funktionen är nu mer logisk och användarvänlig. Läs våra supportartiklar om hur du kan dra nytta av bokningskoder för rabatter, för att låsa upp en spärrad period eller för att låsa upp ett bokningsformulär.

  • Förbättringar som rör bokningskanaler

I inställningarna på ditt Booking.com-konto kan du nu ange antal barn och barnpriser. Från den 28 september är information om antal barn och deras ålder, i bokningar som skickas från Booking.com, synlig i Sirvoy. Precis som tidigare kommer bokningar från Booking.com som inkluderar barnpriser att visa korrekt totalpris i Sirvoy. Du hittar mer detaljerad information i den här artikeln.

Med start för iCal-kanaler (Airbnb etc.) introducerar vi partiella uppdateringar från kanaler. Detta innebär att om en bokning ändras på kanalens sida, t.ex. ändring av datum eller rum, uppdaterar vi endast de data som nu har ändrats. Tidigare hade all data importerades till Sirvoy med följden att eventuella manuella ändringar som gjorts i Sirvoy skrevs över. Vårt mål är att detta snart kommer att gälla även för andra kanaler.

Vår koppling till SiteMinder Exchange är nu förbättrad. Mer information såsom rumsnamn och bokningskälla (kanal eller annan) kommuniceras nu i Sirvoys integrering med SiteMinder Exchange. Detta möjliggör en mer fullständig användning av de appar du är ansluten till.

Fler saker är på gång, allt för att öka enkelheten och användarupplevelsen, både för dig och dina gäster.