Viktigt: Planerat underhåll

Viktigt: Planerat underhåll

För att förbättra säkerhet, tillförlitlighet och prestanda kommer vi att genomföra ett planerat underhåll av Sirvoys servrar. Detta kommer resultera i ett temporärt avbrott av systemet.

Dessa uppdateringar börjar 06 juli 2020 03:00 CEST och kommer att pågå cirka 120 minuter för att avslutas 06 juli 2020 05:00 CEST.

Vi förstår hur viktigt det är för er att ha obegränsad tillgång till Sirvoy så vi har avsiktligt planerat detta underhåll till en tidpunkt då det kommer påverka som minst för majoriteten av våra kunder. Men om ni tror att ni behöver tillgång till information i systemet under denna tid så förbered er gärna genom att göra noteringar eller utskrifter av den information ni kan komma att behöva.

Avbrottet kommer innebära att bokningar för bokningskanaler hämtas med en kort fördröjning. Ni behöver inte lägga in några bokningar manuellt eftersom dessa kommer att hämtas automatiskt så fort underhållet har slutförts eller kort därefter. När anslutningen har återställts rekommenderar vi att ni kontrollerar att alla era kanalbokningar har hämtats och syns i ert konto i Sirvoy.

Kunder som är kopplade till Expedia bör sätta upp ”fallback”-lösningen via kanalens extranet för att säkerställa att ni får bokningar under längre avbrottstider. Dessa kommer då in via e-post eller fax.

Tack för er förståelse. Om ni har några frågor eller problem är ni välkomna att kontakta vår support för mer information.