Sirvoy – Din pålitliga partner förbi COVID-19

11 april 2020 03:33 CEST

Kära partner,

Vi är medvetna om att vi just nu upplever extraordinära tider och att effekterna av COVID-19 sannolikt kommer att påverka din verksamhet negativt. Vi beklagar verkligen all stress och oro som detta kan orsaka dig. I den här situationen vill vi ta tillfället att berätta att du som Sirvoy-kund kommer att vara vår främsta prioritet under hela den tid som detta utbrott pågår.

Som du känner till så har många länder stängt sina gränser och möjligheterna för möten är starkt begränsade  Anställda uppmanas att arbeta hemifrån och kontor stänger tillfälligt ner. Du kanske undrar vilken effekt detta kommer att ha på Sirvoy. Alltsedan starten 2008 har Sirvoys verksamhet varit förlagd på distans, något som har visat sig vara mer framgångsrikt än vi kunnat föreställa oss. Eftersom vårt företag redan är uppbyggt av decentraliserade team över hela världen, har länders restriktioner inneburit en mycket liten påverkan för vår del.

Vi kan därför försäkra dig om att det inte kommer att bli något avbrott när det gäller våra tjänster eller vår support under tiden som pandemin fortgår. Vi har också tillfälligt lagt en del utvecklingsprojekt åt sidan, allt för att prioritera kontinuiteten gentemot din verksamhet.  Du har kanske märkt att vi nyligen återigen sänkte våra priser för små anläggningar. Kanske kan det vara en liten ekonomisk hjälp för dig som känner av minskade intäkter. Vi hoppas att vi kan ge dig allt det stöd du behöver, så att din verksamhet står redo när det vänder och situationen återgår till det normala.

Vi vill tacka dig för ditt fortsatta samarbete när vi tillsammans hanterar denna situation och ser fram emot att växa vidare, inom en snar framtid. Du är, och kommer fortsätta att vara vårt huvudfokus. Och om du behöver något, (även så bara ett lyssnande öra!) så kommer vårt supportteam, som alltid, att vara vid din sida 24/7.

Vänliga hälsningar,

Mats Persson, Försäljningschef