Problem med anslutningen till Airbnb – Löst

Problemet med anslutningen till Airbnb, som orsakades av ändringar i Airbnb’s bokningsformat, har nu lösts. Alla bokningar från Airbnb kommer inom kort läggas till automatiskt på ditt Sirvoy konto och tillgängligheten på Airbnb ska korrekt återspegla den du ser i Sirvoy.Om du skapat bokningar manuellt, vänligen se till att spara de som nu automatiskt läggs till och ta bort de manuellt skapade bokningarna. Om bokningarna som läggs till automatiskt skapar överbokningar, måste rum läggas till manuellt för var och en av dem.Vi ber om ursäkt för besväret detta orsakat. Hör gärna av er om det finns någonting gällande detta som vi kan hjälpa er med.

Detta nya format som tillhandahålls av Airbnb kommer inte att innehålla ett namn för gästen, vilket kommer att märkas på dina nya bokningar.

Avbrottet började: 03 december 2019 09:11 CET Avbrottet slutade: 04 december 2019 13:23 CET