Nytt i november 2019

22 november 2019 04:15 CET

Vi på Sirvoy vill hjälpa våra kunder att få ut mesta möjliga av vår produkt. Läs vidare för att se vad vi varit upptagna med och hur våra senaste uppdateringar kan få ert företag att blomstra!

Mer närvaro

  • Vi tillåter nu att sängar i sovsalar inkluderas i Google HotelAds, vilket inte tidigare var möjligt och vi har uppgraderat vår anslutning för att säkerställa att verksamheten fungerar smidigt.

Extra frihet för era gäster

  • Många av våra kunder tycker om att använda vår favorit bland betalningslösningarna, Stripe. För era gäster ger detta betalningsalternativ dem större frihet. På vilket sätt? Från formuläret ”Visa/ändra bokning” kan gästerna nu ange sina kreditkortsuppgifter direkt till Stripe som en del av deras befintliga bokning. Detta var möjligt tidigare, men nu har gränssnittet förbättrats och överensstämmer med lagstiftningen SCA (stark kundautentisering). Dessa förbättringar ger gästerna fler valmöjligheter och gör att de vet att de kan slutföra sin bokning säkert och tryggt.

Sirvoy-valvet kommer att ersätta ”Skicka CC till fax”

  • Från januari 2020 tas alternativet att skicka kreditkortsuppgifter via fax bort. Detta beslut fattades inte bara för att förenkla verksamheten utan för att det nu finns ett säkrare och bättre alternativ: Sirvoy-valvet. Varför inte ta en minut och se på fördelarna här? Om man för närvarande inte använder Sirvoy Pro och skulle vilja prova funktionen Sirvoy-valvet kan man kontakta vår support för att få testa det i tre månader utan extra kostnad. Vi är övertygade om att ni kommer att tycka att det är ännu mer användarvänligt och säkert än någonsin tidigare.