Viktig systemuppdatering som påverkar ert konto hos Sirvoy

Vi håller på att göra Sirvoy ännu bättre och vill informera er om några kommande ändringar som förbättrar systemets prestanda. Dessa ändringar hjälper er också att skydda era gästers personuppgifter och att följa lagar om dataskydd (till exempel den europeiska GDPR-förordningen).

Följande ändringar träder i kraft från 2019-02-15:

  1. Föråldrade webbläsarversioner, inklusive Internet Explorer 11, kommer inte längre att stödjas i administrationsgränssnittet. Ni kommer inte kunna logga in på ert konto hos Sirvoy med hjälp av sådana webbläsare.
  2. Innehållet i textmeddelanden (sms) som skickas från bokningarna tas bort 12 månader efter utcheckningsdatumet. Historikloggen för bokningen kommer fortfarande att visa mottagarens telefonnummer och när textmeddelandet skickades.
  3. Innehållet i e-postmeddelanden som skickas från bokningarna tas bort 12 månader efter utcheckningsdatumet. Historikloggen för bokningen kommer fortfarande att visa e-postadressen och när e-postmeddelandet skickades.
  4. Uppladdade filer till bokningar tas bort 12 månader efter utcheckningsdatumet. Historikloggen för bokningen visar filnamnet på alla automatiskt borttagna uppladdade filer.
  5. Bokningsvarningar kommer att tas bort 3 månader efter utgångsdatumet.
  6. Alla inställningar som har löpt ut och inte längre är giltiga kommer att tas bort 18 månader efter slutdatumet (om de inte ändras med ett nytt slutdatum). Detta inkluderar inställningar som: spärr av incheckning, utcheckning och/eller vistelser, restriktioner för bokningsbara dagar, säsongspriser, tillfälliga prisändringar, rabatter för längre vistelser och rabatt- och avtalskoder.
  7. Historiken som kan ses under fliken ”Priser” kommer att vara begränsad till 18 månader.

Vad behöver ni göra?
Om ni inte vill spara föråldrad information eller inställningar som ska tas bort krävs ingen åtgärd från er sida. Om ni har data som behöver sparas så försök att exportera den eller ladda ner den efter behov.

Vi hoppas att ni kommer att dra nytta av dessa ändringar. Ni kan kontakta oss på support@sirvoy.com om ni har ytterligare frågor om ovanstående.