Nytt för november 2018

25 december 2018 18:40 CET

Du trodde att vi inte kunde bli bättre, men gissa vad – vi blev just det! Det genomfördes många systemuppdateringar under november och de två nedanstående har varit på gång under en tid nu – vi är glada att kunna meddela att dessa nya funktioner nu officiellt har släppts.

Utforska ytterligare alternativ när du accepterar betalningar
Kunder som använder Stripe kan nu välja att debitera kort vid bokningstillfället utöver att spara detaljerna för bearbetning senare. Du hittar detta i Inställningar – Betalningar & fakturering -> Kortbetalningar -> Stripe -> Välj alternativ för fullständig eller delvis förskottsbetalning.

Ge dina gäster mer kontroll
Dina gäster har nu möjlighet att välja den specifika enhet som de vill stanna i, på samma sätt som enheter kan väljas vid bokning via admin-bokningsmotorn. Detta kan aktiveras genom att gå till Inställningar -> Bokningsformulär -> Hantera bokningsformulär -> Redigera -> Låt gäster välja enhet.

Som alltid lyssnade vi på era önskemål och feedback när vi gjorde dessa förbättringar, så vi hoppas att de senaste funktionerna hjälper alla ni upptagna fastighetsägare att få ut ännu mer av Sirvoy.